mandag den 9. april 2012

Puuuha - sikke en påske!

Så kom jeg hjem fra Lolland. Det har været en dejlig og lang påskeferie, men den har også været travl! Jeg har som tidligere nævnt holdt fødselsdag for min familie dernede, og så skulle jeg jo lave en fødselsdagskage og påskeæg - det indlæg kan du se her. Den kage har taget størstedelen af min tid: jeg skulle handle søndag og mandag. Mandag lavede jeg fårene, tirsdag lavede jeg moussen, onsdag bagte jeg kagebundene og lagde den sammen samt smurte den op, og derudover bagte jeg to chokoladekager til påskeæggene. Torsdag skete der det helt store med at skulle pynte kagen, og hele eftermiddagen og aftenen lavede min bror, min kæreste og jeg påskeæggene. Fredag skulle der gøres klar til selve fødselsdagen, som startede kl. 12:30. Lørdag havde jeg lovet min moster at have cupcakes med til hendes fødselsdagsfest om aftenen, så dem gik jeg i gang med kl. 10:30 - og jeg var først færdig kl. 16:50, og vi skulle ud af døren kl. 17 (!!!).
Søndag skulle min kæreste og jeg til morgenmad hos hans mormor og morfar, hvilket var super hyggeligt. Om aftenen skulle jeg ud og spise hos nogle af mine forældres venner. Og så sluttede påsken af med, at vi skulle spise en "let" påskemiddag hos min kærestes forældre.
Så nu er det bare rigtig dejligt at være hjemme og slappe af - jeg føler jo nærmest ikke, at jeg har haft ferie. Så i morgen står den igen på praktik i en vuggestue :).

Jeg håber, at I alle har haft en rigtig god påske :).

1 kommentar:

  1. Hej Charlotte, har du kigget forbi min GiveAway for at se vinderne? vinkvink;)

    Vh Mia

    SvarSlet