fredag den 13. april 2012

Hip, hip, hurraaa!

Neej, hvor har jeg haft holdt nogle dejlige fødselsdage - først på Lolland og i går i Rødovre på min rigtige fødselsdag, hvor mine forældre, bror, kæreste, kærestes bror og Lea kom på besøg.
Jeg lader være at vise alle mine gaver frem - jeg har kun plukket kage-dekorationstingene ud, som du kan se her på billedet:

 

Da det ikke er sikkert, at alle kender alle tingene, vil jeg da lige lave en lille liste over, hvad det hele hedder og bruges til:

1) Rund bageskål fra Fat Daddios.

2) Hjerte-bageform.

3) Tilt n' turn table fra Wilton. Super smart drejebord! Det kan vippes, låses og drejes. Det har jeg godt nok manglet lææænge!!

4) Ribbon cutter fra Wilton, som bruges til at lave border, mønstret bånd osv.

5) Sugar gun - jeg glæder mig rigtig meget til at finde ud af, hvordan den helt præcis fungerer, for der var ingen brugsanvisning med! Men jeg ved, at man kan få lavet nogle rigtig fine runde pølser, reb, firkantet pølser osv. med den.

6) Muffinforme med "krymmel" på.

7) Solsikke/gerbera/ marguerit udstikker i tre størrelser (har kun vist denne ene, som er den mindste).

8) Silikone-perle-form til at lave perle-border og perle-rækker, hvor alle perlene bliver ens og ikke skal trilles enkeltvis - skøøøn opfindelse!

9) Crimpers bruges til at lave et mønster i kanten på toppen af kagen. Skal nok lægge et billede op af det, når jeg har prøvet den.

10) Blomster-veiner som laver de smukkeste blomster! Jeg kan ikke vente med at prøve den, og så snart jeg har gjort, lægger jeg et lille indlæg ud om det :).

2 kommentarer:

 1. Nej, nogle gode gaver, har selv fødselsdag i næste uge, behøver jeg sige, der også er en del kageting på min ønskeseddel;-) PS nr. 9 hedder en crimper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så glæder jeg mig meget til at se et indlæg i næste uge med de ting, som du har fået i gave ;).
   Tak for navnet - de bliver straks rettet!

   Slet