Fremgangsmåden i disse bunde er ligesom de almindelige sukkerbrødsbunde, som jeg altid bruger. Denne opskrift svarer til ca. 2 bunde.
Ingredienser:
4 æg (stuetemperatur. Deles i blomme og hvide)
120 g sukker
50 g mel
50 g mandelmel
15 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver
4 spsk hakkede nødder
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 170 grader.
Kom bagepapir i bunden af din bageform. Bagepapiret skal ikke op ad siderne!
Bland mel, mandelmel, kartoffelmel og bagepulver i en tallerken og stil det til side.
Pisk æggehviderne og stil dem til side.
Pisk blommer og sukker lyst og skummende. Vend de hakkede nødder i. Sigt melblandingen ned i massen og fold det sammen. Undgå mellommer!
Herefter foldes æggehviderne i med det samme, og dejen hældes op i bageformen.
Kom bageformen i ovnen, og lad den bage omkring 40-45 min. Åben ikke lågen de første 30 minutter, da bunden vil sammen. Bunden skal muligvis have længere tid. Hold øje med dem.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar