lørdag den 6. april 2013

Hello Kitty og traktor-kage

 
 
Anledning: Min kusines to børn har fødseldag med en måneds mellemrum, og til daglig bør hele deres familie i Sønderjylland, så vi ser dem desværre ikke så ofte mere. Men de kom alle 4 til Lolland for at fejre børnenes fødselsdag med min familie og olderne, og det var rigtig hyggeligt!
Min kusine spurgte, om jeg ville stå for kagen, og selvfølgelig ville jeg det! De eneste krav til kagen var jordbærmousse, en Hello Kitty og en rød Valtra traktor. Jeg havde store problemer med at finde ud af, hvordan filan jeg skulle kombinere en traktor og en Hello Kitty. Og det endte altså med dette resultat, som jeg blev rigtig glad for - nogle gange er det bare pænest at holde det helt simpelt!
 
Kagebunde: Bondekonens chokoladekage
 
Fyld: Jordbærmousse med hakket chokolade og frysetørret jordbær samt friske jordbær i skiver.
 
Opsmøring: Wiltons decorator icing
 
Pynt: Marmoreret betræk i grøn og lilla, en Hello Kitty caketopper, Valtra traktor caketopper, små blomster, Bogstaver "Line" og "Gustav", to perleborder på hinanden.
 
Form: Rund 24 cm.
 
Antal personer: 15-20
 
Læring: Nogle gange er det simple simpelthen bare bedst. Jeg syntes pludselig ikke, at betrækket passede til den røde traktor, men så prøvede jeg at stikke nogle røde blomster ud for at se, om det kunne give en bedre helhed i kagen, og det skal jeg love for, at det kunne. Så de kom på, og for at pifte det lidt mere op og gøre kagen lidt mere personlig, fik begge børn deres navn på kagen.
Derudover fandt jeg på at lave en bred perleborde med en mellembred perleborde oven på. Jeg synes selv, at det ser super flot ud, og det er absolut ikke sidste gang, at jeg skal lave den form for borde!
 
Kage nr.: 21
 
Billeder: 

4 kommentarer: