tirsdag den 10. juli 2012

Embroidery

I dag er første rigtige ferie-dag for mig, hvor jeg har haft absolut ingen planer andet end, at jeg skal lave, hvad jeg har lyst til.
Så jeg har siddet og kigget på en masse kager på Google og Youtube. Og jeg faldt over en teknik, der hedder Embroidery. Jeg fik rigtig meget lyst til at prøve at lave det, så jeg gik i gang. Her kan I se, hvordan det blev lavet på Youtube:

Her er så mit resultat. Den grønne er første forsøg og den gule er det andet forsøg:


Det var rigtig sjovt at prøve, mend et kræver nok noget mere øvelse, hvis jeg en dag vil sætte det på en kage.
Man kan enten bruge teknikken direkte på en kage, eller man kan lave en rund skive og lave teknikken på og senere overføre den til en kage.

Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at prøve at lave den her en dag som er af samme teknik:

5 kommentarer:

 1. De er da blevet rigtigt fine, det er også en teknik jeg godt kunne tænke mig at prøve at lave en dag, men det kræver vist lidt alenetid til mig;-). Elefanten er også rigtig sød, havde den været lilla, var det jo næsten hafferlaffen fra Peter Plys.

  SvarSlet
 2. Tak for det Heidi. Ja, det kræver alenetid, så man rigtig kan koncentrere sig, så RI'en ikke når at størkne pga. afbrydelser :).
  - Og det er heller ikke hårdt for hånden på nogen måde ;).

  Ja, elefanten skal man næsten lave lilla næste gang, og så kan man som en ekstra effekt i ørene, lave et mindre stykke i en lysere nuance og sætte på. Det bliver også rigtig fint!

  SvarSlet
 3. hej vil bare lige høre hvad det er du har lavet det på? en kage eller bare på et stykke fladt fondant?

  SvarSlet
 4. Jeg har bare lavet det på et stykke fondant, indtil jeg synes, at jeg tør prøve på en kage. Man kan altid overføre det lille stykke fondant til midten af kagen ovenpå og lave en fin kant rundt om stykker, hvis man ikke tør satse på, at man laver det hele rigtigt fra start af :).

  SvarSlet
 5. Jeg har bare lavet det på et stykke fondant, indtil jeg synes, at jeg tør prøve på en kage. Man kan altid overføre det lille stykke fondant til midten af kagen ovenpå og lave en fin kant rundt om stykker, hvis man ikke tør satse på, at man laver det hele rigtigt fra start af :).

  SvarSlet