Ingredienser:
Til 12 cupcakes - afhængigt af pyntemåden
9 dl flormelis
180 g blødt smør
1,25 dl hindbærsaft*
3 tsk vaniljesukker
Fremgangsmåde:
Kom smør, flormelis og vaniljesukker i en skål og pisk det sammen. Lidt efter lidt tilsættes hinsbærsaften. Det er ikke sikkert, at man skal bruge det hele - det svinger lidt fra gang til gang samt hvordan det skal tylles på. Mærk dig frem med hensyn til konsistensen**.
* Kom 50 gram hindbær, 20 gram sukker og 1 teske vaniljesukker i en gryde med lidt vand i bunden. Kog dem igennem i ca. 1 minut og si bær og saft fra hinanden. Brug saften.
Saften er også ekstremt god til isdesserter og Créme Brúleé.
** Hvis du laver en lidt for tynd frosting, så flyder mønsteret fra tyllen sammen, og så er det lidt spildt arbejde. Hvis du laver den for hård, kan den stort set ikke presses igennem tyllen. Prøv dig frem.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar