lørdag den 1. september 2012

Mere kageudstyr


Ja, ja, ja, jeg ved det - nu har jeg igen købt mere kageudstyr! Men jeg skulle egentlig også bare lige en hurtig tur i Søstrene Grene og have en skalpel, som jeg havde glemt, da jeg var der to dage forinden. Men vupti, så havde de da lige fået nye varer til kagepyntning, så der var jeg jo lige nødt til at kigge!
Og det endte så med 2 skalpeller, 5 modelleringsværktøjer, som jeg ikke havde derhjemme i forvejen, et par tyller, en tylholder (som jeg efterhånden har en del af, men de koster jo kun 4 kroner!!!), 3 hjerteudstikkere med plunger og 3 med stjerner.
I forhold til udstikkerne kan man godt mærke, at det er billigere varer. De har slet ikke samme kvalitet som dem, man fx kan købe i Speialkøbmanden. Jeg har ikke rigtig fået prøvet tingene af endnu, for jeg har ikke haft nogle kager for hånden. 

Her kommer lige en billede-spam af tingene:
Jeg vil gerne undskylde, at jeg ikke har fået blogget længe, men jeg er startet i skole igen, været til begravelse osv., så jeg har ikke lige haft tiden og lysten til det. Men nu fik jeg taget mig sammen, og snart kommer der et indlæg om appelsin macarons med lakridssmørcreme - det skal i glæde jer til!

Desuden kan jeg fortælle, at der i denne måned vil komme nogle forskellige indlæg: jeg skal på tre kagekurser hos Specialkøbmanden inden for en uge, og min søde mor bliver 50, så der skal også laves et par kager. Det bliver en meget spændende måned for bloggen :).


Jeg kan se, at der er en masse, der kigger rundt på min blog - det er super dejligt! Det ville være endnu dejligere, hvis I også gad at blive faste læsere også :). Jeg kan desværre ikke se, hvor mange der er tilmeldt nyhedsmailen.

Jeg håber, at alle får en dejlig weekend!

2 kommentarer:

  1. Jeg kom også lige til at købe et par ting hos Søsterne og kvaliteten er ikke helt i top. Glæder mig til at se dine kager.

    SvarSlet
  2. Nej, det er den desværre ikke. Men nu afprøver jeg lige de forskellige ting og ser, hvordan resultatet bliver :-) .
    Jeg glæder mig også til at vise dem ;-)

    SvarSlet