lørdag den 4. august 2012

UUUDSAAALG!!

Jubiii - Specialkøbmanden holder sommer-udsalg fra i morgen, men medlemmer af Kagemagasinets Klub fik mulighed for forudsalg mellem kl. 16 og 18 i dag. Og det skulle jeg altså lige benytte!
Jeg tog ned til Specialkøbmanden kl. 16, og der var overraskende få dernede - jeg var der en times tid, og tror der var omkring 20 andre i den tid. Men hold da op for nogle tilbud de har denne gang. Jeg havde lavet mig en liste over, hvad jeg godt kunne tænke mig af udstyr. På den måde har man et overblik over, hvad man vil have, og så ender man ikke med at købe noget, som man allerede har i forvejen. Jeg havde det krav, at hvis tingene fra listen ikke var på tilbud, så måtte jeg ikke købe det, for jeg skal på 3 kagekurser til september, hvor der altid er 10% på alle varer efterfølgende, så der kan jeg ligeså godt få lidt rabat på resten af listen. Det eneste, jeg godt måtte købe, var to stykker kagepap, da jeg er løbet helt tør for dette.
Jeg har længe sukket lidt efter nogle nye forme, da jeg synes, at det bliver lidt kedeligt at lave de samme to former kage. Og heldigvis havde de mange af Fat Daddio's formene på tilbud. Jeg købte disse forme:

Hexagon-formen kostede 69,- og var sat ned fra 179,-.
Trekant-formen kostede 69,- og var sat ned fra 189,-.
Den store blomsterform kostede 59,- og var sat ned fra 129,-.
Den lille blomsterform kostede 39,- og kostede 89,-.

Derudover fandt jeg også disse tre skønne ovale forme, som alle sammen kostede 59,- pr. styk.Derudover købte jeg følgende ting:

De to stykker kagepap kostede 7 og 10 kroner.
Så havde de sørme forskellige Cakedrums på tilbud. Denne kostede 39,- i stedet for 59,- normalt.

Sidste års Wilton Yearbook og Pattern Book til årsbogen var til halv pris. De kostede henholdsvis 75 og 50 kroner. Dem glæder jeg mig super meget til at få kigget i i aften eller i morgen formiddag.

Noget, jeg også længe har sukket efter, er nogle bladvariationer. Jeg synes ikke, at jeg har andre spændende blade end rosenblade, og man kan bare ikke pynte med rosenblade hver eneste gang.
Disse prægere kostede:
1. fra venstre: 30,- , 20,- , 35,- og 20,-.

Det overraskede mig rigtig meget - på en god måde (!) - at de havde en hel del silikoneforme på tilbud. Det har jeg aldrig set før.
Den hvide form er til at lave blomstermidter og var sat ned fra 385,- til 189,-.
Den blå form er til at lave træstubber med. Den var sat ned fra 275,- til 129,-

Til sidst er der disse ting:
Murstenspræger som før kostede 79,- og nu kostede 45,-.
Blad-udstikker sat ned fra 39,- til 20,-.
To små pastafarver i koralrød og mørk cerise sat ned fra 38,- til 20,-.
Ude til højre er der nogle bogstavsudstikkere fra ned til 89,- fra 139,-.


Jeg tog fra Specialkøbmanden i Rødovre med et stort smil om læberne. Det var simpelthen alletiders kup, da så mange ting, som jeg havde skrevet på listen, var på udsalg.
Selvom det i alt blev 1191,-, føler jeg, at det er penge, der er givet godt ud. Men noget, de kunne lave om på deres bonner i Specialkøbmanden, er, at man godt med stort kunne skrive "DU HAR SPARET xxx KR:" i stedet for "BELØB" :D.
Jeg har prøvet at regne sammen, og jeg har sparet: 1496,-.

Jeg kan nu begynde at åbne alle mine ting og mon ikke, at det bliver til noget fondant-leg i morgen? :). Desuden skal jeg kl. 10 i morgen formiddag ind og tjekke Specialkøbmandens hjemmeside, hvor udsalget starter - for tænk nu, hvis jeg skulle være så uheldig, at de ikke havde alle tingene i butikken i Rødovre! Det må ikke ske :).

Rigtig god aften til jer alle sammen. Jeg håber, at andre også har nydt godt af deres forudsalg og til resten: rigtig god fornøjelse i morgen og indtil den 25. august, hvor udsalget stopper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar