Kagebunde: Lyse sukkerbrødsbunde x 2
Fyld: Hindbærmousse
Opsmøring: Chokoladeganache 1:1
Pynt: Mål-felt, blomster, græs, perlebord, triatlon-discipliner
Form: Rund 15 cm
Antal personer: 6
Læring: Jeg har købt "The Mat", som jeg har afprøvet ved denne kage. Det fungerede rigtig fint, og det var meget nemt at flytte rundt på fondanten, og den knak ikke på noget tidspunkt. Jeg har nu købt mig måtten, da jeg synes, at alt for meget af mit fondant revner og sprækker, når jeg betrækker en kage, så nu vil jeg se, om denne dyre sag er min mirakel-kur mod revner og sprækker :).
Og så er jeg blevet helt godt til det der med chokoladeganache 1:1. Nu har jeg lavet mine sidste to kager med det, og det har fungeret hver gang, så det fortsætter jeg med, da det altså smager lidt bedre.
Kage nr.: 26
Billeder:
Hej Charlotte
SvarSletSkønt at opdage din fine blog og sikke flotte kager:-)
Vi skal på søndag holde barnedåb for vores søn:-)
Dertil skal to fine kager laves.
Din vejl fra 13/2 "Lægge kager sammen" er super god.
Spørgsmål: din smørcreme til rundt i kanten hvordan laver du præcis den?!
Kh Jonna
Hej Jonna.
SletTusind tak for de fine ord :)
Godt at du kan bruge min vejledning!
Smørcremen er færdigkøbt fra Wilton. Den hedder dekoratør icing.
Men ellers laver man en smørcreme ud fra 100 g smør og 100 g flormelis, mener jeg. Søg rundt i blogland - alle andre end mig har vist en opskrift på en smørcreme ;)
Held og lykke det.send gerne et billede af kagerne til min mail :)
Mvh Charlotte.
Uha! Har lige opdaget din blog - og sikke et fund :D
SvarSletJeg laver selv en hel del af den her slags kager, og jeg er så glad for, at du skriver hvor stor kagen er, og til hvor mange personer - det altid det jeg bryder hovedet med :b
Glæder mig til at følge med :)
Hej :)
SletTusind tak for de meget fine ord!
Jeg håber, at du kan bruge min blog.
Hvis du har nogle specielle ønsker, så skriv endelig, og så må jeg se, om jeg kan indfri nogle af dem :)